Stilistlik Eğitimleri Adana Stilistlik Eğitimleri Adana Stilistlik Eğitimleri Adana

Stilistlik Kursları

Thumbnail image 

Moda Tasarım Kursu Devam Ediyor

Stilistlik Kursları


Elde veya bilgisayarlı sistemde temel ve model uygulamalı kalıp, şablon, seri ve pastal planını hazırlayan, ürüne uygun malzeme tespit ederek numune dikiminin yapılmasını sağlayan kişilere stilist denmektedir.


Modelistlik ise genel anlatımla stilist tarafından modeli belirlemiş olan bir giysinin, seri üretim için kalıbını çizmek, kalıbını hazırlamak ve seri yapmak demektir. Giydiğimiz kıyafetler, hergün, Farklı tasarımlarla önümüze çıkmaktadır.  Gündelik hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelmiştir.  Modelistlik kavramı günümüzde oldukça yaygın bir biçimde bilinen ve kullanılan bir kavramdır. Birçok modelist ve moda tasarımcı sayesinde iyi kazancı olan meslek olarak bilinmektedir. Bu yaygınlık aynı zamanda rekabeti de yanında getirmektedir. Rekabet ortamında avantaj sağlayabilmenin ilk koşulu fark yaratmaktır. Modelistlik  fark yaratmak için kalıbı bilinçli bir şekilde yapmak gerekir.


Stilistlik nedir stilistin görevleri eğitimli Modelist; kadın giyimine ait temel ve model uygulamalı kalıp, Nasıl ki bir bina inşa edilirken hesaplamalar yapılarak binanın projesi çiziliyorsa, modelistlikte de bazı metod ve hesaplamalarla giysinin kalıbı çıkartılmaktadır.


Moda Tasarım Eğitimleri, Moda Tasarımı İle İlgili Eğitimler, Moda Sanatçıları,  Stilistlik Sanatçıları ile ilgili bilgi almak ve doğru bir adreste eğitim alarak başarılı çalışmalar yapmak için kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz.


Moda tasarımı derslerimiz birebir özel ders şeklinde veya talebe göre gruplara verilmektedir. Dersler saat ücretli olup saati 25 TL.dir. Haftada kaç saat ders alınacağı öğrenciye bağlıdır. Ders saatleri esnek olup; akşam veya hafta sonuda ders verilebilmektedir. Bir sezon ders alan öğrencilere “Başarı Belgesi” verilmektedir. Hobi olarak gelmek isteyen arkadaşlarımızn dışında üniversitelerin tekstil veya  moda tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerede ders verilmektedir.


Giyim arayışı ihtiyacı olan bu yönde gelişen eğitim (moda eğilim) ihtiyacını karşılamak üzere güncel anlamda daha önce denenmemiş şekillde yeni nesil tekstil ürünlerinin kullanılması veya maliyet nedeniyle yeni nesil olmayan kullanılagelen standart malzemelerle elbise kalıbının tekrardan güncel anlayışın ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tekrar yorumlayan bir sanat tasarımı bölümü olarak da değerlendirilebilir.


Ozel Dersler Adana

 

Moda tasarımı demek bazı insanların bir şeyleri düşünüp onları kâğıt üzerine geçirmelerine denir.


Adana da da Moda Kursu Başladı. Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerine Girmek için ve Kendinizi Geliştirmek İçin Bizleri Arayın.


Sizinde Kıskandıran Yenekleriniz Olmasını İstemezmisin? Zaman Kaybetmeden Atölyemizi Ziyaret Edin.


İsterseniz Grup Olarak İsterseniz Özel Olarak  Ders Verelim. Kayıtsız Kalmayın Başarılarınızı Ertelemeyin!


Anadolu Güzel Sanatlar 1996 dan Beri Bu Alanda hizmet Vermekte.


Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

 


Hobi Resim, Fotoğraf, Heykel, Ebru Kara kalem Kursları Hakkında En Çok Sorulan Sorular


SORU 1- Hobi resim kursları, heykel, ebru, hobi fotoğraf, kaligrafi kursları, karikatür kursları için ne zaman kayıt yapılabilir.


CEVAP 1- Hobi resim kursları, , ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kursları için yılın 12 ayı kayıt yaptırabilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.


 

SORU 2- Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır seviye ile de başlayabilir miyim?


CEVAP 2 – Hobi resim kursları, heykel, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapı gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.


SORU 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum. Yine de başarı gösterebilir miyim?


CEVAP 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrar. Gerisini bize bırakın.


 

SORU 4 – Hobi kursları ne kadar sürüyor?


CEVAP 4 – Kursiyerler istediği kadar hobi kurslarına devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Bazı arkadaşlarımızın bir engeli yoktur, 12-13 yıl devam ederler. Hobi resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.


SORU 5 – Hobi Fotoğraf dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 5 –Hobi fotoğraf kurslarımız 10 Saatlik bir kurdur. Profesyonel veya yarı profesyonel makine zorunluluğu vardır. Dersler birebir yapılır. Ders saatleri ve günleri öğretmenin, kursiyerin ve kursun uygun saat ve günlerine ayarlanabilir. Yılsonunda sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlarımız 3-5 fotoğrafı ile sergiye katılır ve başarı belgeleri sergide taktim edilir. 


SORU 6 – Hobi heykel dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


 CEVAP 6 – Hobi heykel derslerimiz 8 Saatlik kurlardan oluşur. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursa uygun saatlere göre ayarlanabilir. Malzeme kursiyere aittir. Şu an gerekli kil kursumuzda mevcuttur. Onun dışında gerekli olacak malzemeler kursiyere aittir. Rölyef veya büst çalışmaları yapılabilir. Yapılan ürünler kursiyere aittir. Kursiyer dilediği kadar heykel derslerine devam edebilir. Kurs bitiminde kursiyerlere başarı belgeleri verilir. Dileyenler yılsonu sergilerimize katılabilir, isteğe bağlı olarak çalışmalarının satışını yapabilirler.


SORU 7- Hobi ebru kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 7 – Hobi ebru kurslarımız toplamda 8 saatlik bir kurdur. Dersler birebir yapılır. Malzeme kursiyere aittir. Malzemeyi öğretmenin getirmesi istenirse ücreti öğretmene verilir. 8 Saatten daha fazla ders almak isteyenler kursa devam edebilirler. Dersler istenirse ebru suyunun ve boyasının hazırlanışından itibaren gösterilir. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursun uygun saatlerine göre ayarlanabilir. Kurs bitiminde başarı belgeleri taktim edilir.


SORU 8 – Hobi resim kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 8 – Hobi gruplarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.


1.Grup cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,

2.Grup salı günleri saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi resim grubumuzda 8-10 kişiliktir. Aynı grup içerisinde dileyenler karakalem, sulu-kuru-pastel boya veya yağlıboya, kabartmalı teknikler çalışabilir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Dileyen kursiyerlerimiz tüm teknikleri deneyebilir. En az 1 aylık kayıt yapılır. Kursiyerler dilediği kadar kursa devam edebilirler. Hafta sonu grubumuz 12 ay faal bir gruptur. Mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında AÇS Sanat Galerisinde resim sergimiz yapılır. Dileyenler tablolarını bu sergilerimizde satabilirler. Sıfır çizimle de resim kursuna başlanabilir.


SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk ders neler yapılır?


SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk dersimiz için resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerle birlikte 5-6 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya başlanır. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene gösterip fikrini alabilir. Kursiyer malzemelerini ve resmin çıktısını alarak ilk çalışmasına başlar. Tuvale yapılacak bir çalışmaysa resmin ölçülerine göre tuval önceden kursiyer veya kursumuz tarafından mutlaka temin edilir.


SORU 10 – Hobi karakalem derslerinde hangi malzemeler gerekir?


CEVAP 10 – Hobi kara kalem kursları için gerekli olan malzemeler;

1)35×50 Şöhler veya Canson kâğıt

2)50 cm.lik Plastik Cetvel (2 adet)

3)50X70 Ebadında Duralet (1 Adet) (Evde Kalsın)

4)Maket Bıçağı- – Kıskaç

5)Silgi-Kalem Silgi-Hamur Silgi

6)Kuru–Sulu Boya (Sulu boyanın kalem hali) (48’lik -36 veya 24’lük Alpino Marka Olabilir)

7)HB-B-2B-4B-H-2H-4H- Kalemler

8)50×70 Ebadında Resim Dosyası -(siyah fermuarlı resim dosyası veya bazuka şeklinde proje çantası)

9)A4 Ebadında Çizgisiz Eskiz Defteri

10)Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)


SORU 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli malzemeler nelerdir?


CEVAP 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli olabilecek malzemeler;

1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem – silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için 2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

13-  Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)


Gelin, Kurslarımıza Kayıtsız Kalmayın


Thumbnail image 

GSF Hazırlık Adana, Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık Kursu Adana, Güzel Sanatlar İçin Dershane Adana, Karakalem Kursları Adana, Mimarlık Kursu Adana, Moda Dersleri Adana, Moda Dersleri Veren Yerler Adana, Moda Derslerini Kim Veriyor Adana, Moda Eğitimleri Adana, Moda Kursları Adana, Moda Tasarım Kursları Adana, Modacılık Eğitimleri Adana, Resim Kursu Adana, Sitilistlik Kursları Adana